Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Foto nga ndërmarrja dhe ambientet prodhuese

Më poshtë kemi prezantuar disa fotografi të zgjedhura nga ambientet prodhuese të ndërmarrjes Muri Plast që dëshmojnë angazhimin dhe përkushtimin tonë ndaj punës

Puntoret Vendprodhimi i dyerve dhe dritareve Depo Muri Plast Gjatë shkarkimit të paletave te xhamit Gajtë mbushjes së xhamit me gas argon Stafi i prodhimit, staf me eksperienc dhe profesionalizëm në prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika Përpunimi i xhamit termopan xhami termopan me 3 xhama termoizolues Përpunimi i xhamit termopan Xhama termopan Xham termopan i përfunduar, të gatshëm per montim në dritare Një pjesë e repartit te përpunimit te xhamave Një pjesë e teknologjisë për prodhimin e dyerve dhe dritareve Përpunimi i harqeve Një sekuenc gjatë përpunimit të një harku Harqe Sekuenc gjatë përpunimit të harqeve Pjesë e teknologjisë Një sekuenc gjatë përpunimit te dritareve Gjatë pregaditjes për montim Gjatë shkarkimit të paletave të xhamit Pregaditje për montazh Një sekuenc gjatë ngarkimit për eksport në Zvicerr Një sekuenc gjatë ngarkimit për eksport në Zvicerr Pregaditje për montim Një pjesë e reparteve të fabrikës Gjatë ngarkimit për montim Gjatë ngarkimit për transport ne montim Fabrika Muri Plast Bukosh
Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri