Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Teknologji moderne dhe garancion 10 vjeçar vetëm te Muri Plast

Me 10 vite garancion - skeni më brenga!

Vetëm ndërmarrjet që vërtetë ofrojnë produktet më të mira mund të japin 10 vite garancion për produktet e veta. Edhe ne besojmë thellë në cilësinë e produkteve tona si dhe në traditën tonë mbi 12 vjeçare që na bën të jemi lider në industrinë e prodhimit të dyerve, dritareve dhe elementeve tjera nga plastika

Teknologjia

Muri Plast shfrytëzon teknologji moderne dhe të sofistikuar nga prodhuesit më të njohur. Kjo teknologji së bashku me eksperiencën tonë na mundëson që cilësia e produkteve të jetë ajo më e larta e mundshme. Më poshtë kemi prezantuar disa foto nga teknologjia dhe procesi i prodhimit

Teknologjia në Muri Plast Teknologjia në Muri Plast Teknologjia në Muri Plast Teknologjia në Muri Plast
Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri