Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Lënda e parë Aluplast nga Gjermania që garanton cilësinë dhe jetëgjatësinë

Aluplast Germany

Ne do të jemi thellësisht të përkushtuar që gjithmonë të sjellim tek ju risi dhe inovacione që kanë origjinën në shtetet perëndimore. Muri Plast në Bukosh me lëndë të pare furnizohet nga firma e njohur Gjermane Aluplast me seli në Karlsruhe, që është kompani shumë prestigjioze dhe me perspektivë në rajon.

Falë cilësisë së lartë të lëndës së parë, tani është më lehtë që të ofrohet një spektër më i gjerë produktesh dhe modelesh, duke mundësuar zgjedhje më të madhe për konsumatorin.

Më poshtë kemi paraqitur disa specifikime teknike

 • Aluplast Ideal 8000
 • Trashësia 85mm
 • Me 6 fusha termike
 • Me 3 goma mbyllëse

 • Aluplast Ideal 6000
 • Trashësia 80 mm
 • Me 6 Fusha termike
 • Me 3 Goma mbyllëse

 • Aluplast Ideal 4000
 • Trashësia 70 mm
 • Me 5 Fusha termike
 • Me 2 Goma mbyllëse
 • Flagyl price per pill

Disa nga llojet e profileve Ideal 6000 dhe Ideal 4000

Ideal 4000 Ideal 4000 Ideal 6000 Ideal 6000 Ideal 6000
Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri