Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Kontaktoni me Muri Plast

Informatat Kontaktuese

Fshati Bukosh P.N. 23000

Suharekë Kosovë

 

Tel: +377 (0) 44 142 114 +386 (0) 49 884 077  

Tel: +386 (0) 43 777 787 +386 (0) 49 338 401 E-mail: muri_plast@yahoo.com

Ose na kontaktoni direkt përmes online formës

Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri