Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Këtu mund të merrni ofertë online për elementet që mund t'ju nevojiten

Faleminderit që keni vendosur të merrni ofertë nga ne. Plotësojeni formën e më poshtme dhe ne do t'ju dërgojmë një ofertë me e-mail duke u bazuar në këtë kërkesë. Kjo kërkesë nuk ju ngarkon me ndonjë obligim ndaj nesh..!

Plotëso formën për ofertë

Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri