Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Dritare nga Plastika

Muri Plast është ndërmarrje e specializuar në fushën e prodhimit të dritareve të plastikës me profil origjinal Aluplast nga Gjermania të trashësisë 7cm, 8cm dhe 8.5cm ngjyrë të bardhë,ngjyrë kafe emitim i drurit, ngjyrë Antracid etj. Dritaret mundë të jenë nga të gjitha dimensionet dhe llojet si: ( Harkore, Rrethore, Katrore, Trekëndëshe, Shumëkëndëshe etj.) Mekanizmi Wink Hause që bën një mbyllje të lehtë dhe të përkryer dhe dorezat sekuestike Hoppe e bëjnë dritaren edhe më të sigurtë. Dritaret mundë të prodhohen me rroleta dhe pa rroleta, me dy xhama dhe tre xhama termoizolues, xhamat mundë të jenë të llojeve dhe ngjyrave të ndryshme, xham energjik LOW-E 4 Stinorë te mbushur me gas Argon, rezistent ndaj temperaturave dhe rrezeve të diellit, gjë që në kohët e nxehta në shtëpinë tuaj mbizotëron freskia dhe anasjelltas në sezonin e dimrit temperaturat  e nxehta të brendshme nuk mund të dalin jashtë përmes xhamit, që do të thotë se xhami energjik Low-E 4 Stinorë është xham ekonomik dhe kontribuon në ruajtjen e energjisë së brendshme duke dëshmuara për kursimin e energjisë në katër stinët e vitit.

Disa nga modelet e dritareve dhe dyerve të terasave

Dritare dy kraheshe Dritare dy krahëshe me roletë Dritare dykrahëshe me roletë Dritare dykrahëshe me roletë Dritare me llajsne dekoruese te bardha Dritare ngjyre kafe Golden OK Mekanizmi më i sofistikuar nga Wink Haus activ pilot Winter Garten Winter Garten Punime te kryera nga Muri Plast Dritare dy kraheshe me hapje dhe nje statike Dritare me rrolet te aluminit Dere rrëshqitëse (Schiebetur) Derë paluese (Harmonik) Derë lëvizëse ( Hebeschiebetur ) Derë lëvizëse ( Hebeschiebetur ) Dere paluese ( harmonike ) Dritare dy kraheshe me rrolet Dritare harkore me llajsne dekoruese te bardha Dritare harkore me llajse dekoruese ngjyr ari Dritare harkore me llajsne dekoruese te bardha Dritare rrethore me hapje
Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri