Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Kulturë Individuale Dyersh: Atraktive, E Zgjuar, Inovative

Muri Plast gjithashtu bën edhe prodhimin e dyerve nga plastika me profil Aluplast nga Gjermania me 10 vite garancion, te firmave te njohura gjermane Dooro dhe Prezo, te testuara për qëndrueshmëri. Më poshtë kemi paraqitur edhe disa fotografi të dyerve me dizajne të përsosura të kohës moderne...

Muri 1 Muri 2 217-1/E Favorit 2 Modeli 244-1\E  Xham i bardhë i satinuar, thellime dhe aplikime të njëanshme nga jashtë të pandryshkshme Modeli Highlight 3  Ngjyrë arre, xham i bardhë i satinuar, jashtë i bardhë me dekoracion, aplikime qeliku te pandryshkshme nga ana e jashtme Prezo 03 240-3\E 217-1/E Dy kraheshe Effekt 3 Garant 13 Favorit 9 Effekt 17 Modeli Favorit 2  Xham i bardhë i satinuar, aplikime qeliku të pandryshkshme nga ana e jashtme Modeli 27-1\E  Xham i bombarduar me rërë Y 561 mbi paretin, aplikime qeliku të pandryshkshme dhe thellimet nga ana e jashtme Modeli Highlight 3  Ngjyrë arre, xham i bardhë i satinuar, jashtë i bardhë me dekoracion, aplikime qeliku te pandryshkshme nga ana e jashtme KA-6- Llajsne e Kaft (Golden Oak) IZ-1-Golden Oak (INOX) SO-3- Vit i Kuq (Golden Oak) SO-3-VIT + Fazet i Gjelbert Modeli SO-3 Llajsne e bardhe e holle SA-1-Fazet i Gjelbert SA-1- Fazet i Kaltert SO-3- Fazet i Gjelbert Modeli SA-1 Fazet e Gjelbërt Modeli SA-1VIT. I KALTERT Dere restauranti Derë paluese ( Harmonik ) Dere salloni parahyrje me llajsne dekoruese ngjyre ari Punime nga Muri Plast Bukosh Dere salloni parahyrje me llajsne dekoruese ngjyre ari Dere salloni parahyrje ngjyre kafe me llajsne dekoruese ngjyr ari Dere salloni parahyrje me llajsne dekoruese ngjyre ari
Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri