Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Dyer Automatike për Garazha dhe Dyer Industriale Gjermane

Muri Plast bënë edhe montimin e dyerve të garazhave automatike dhe dyerve industriale të importuara nga Gjermania. Dyer të llojeve dhe dimensioneve të ndryshme, funksionojnë në mënyrë mekanike me dorë dhe në mënyrë elektrike me motor dhe telekomandë ku dera mundë të hapet nga një largësi prej 200 metra

Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha Motorra të Dyerve Dyer Automatike për Garazha Mbajtësja e Derës Dyer Automatike për Garazha Dyer Automatike për Garazha
Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri