Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Prodhime Harkore

Punime te nje restauranti nga Muri Plast Bukosh Punime te nje xhamie nga Muri Plast Bukosh Sekuenc gjate lakimit te harkit Harqe te perfunduara Sekuenc gjate lakimit te harkit Punime nga Muri Plast Bukosh Punime nga Muri Plast Bukosh Punime nga Muri Plast Bukosh Makina e lakimit te harqeve Sekuenc gjate lakimit te nje harku
Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri