Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Pikore (Fensterbank)

Muri Plast bënë edhe montimin e Pikoreve (Fensterbank) të importuara nga Gjermania të dimensioneve të ndryshme varësisht nga pozita egzistuese, pikoret mundë të jenë ngjyrë hiri, ngjyrë e bardhë dhe ngjyrë kafe, mundë të montohen në dritare të plastikës, drurit, aluminit. Pikoret i japin shtëpisë një estetik të përkryer dhe shërbejnë si izolues i dritareve nga uji, që do të thotë se e ndalon tërësisht depërtimin e ujit nga jasht përmes dritares mbrenda në dhomë, gjithashtu janë mbrojtës të fasadës nga rrjedhja e ujit, sepse gjatë reshjeve atmosferike uji i cili bie mbi pikore kalon përmes kanaleve të pikores i cili largohet disa centimetra larg fasadës dhe bie në tokë, kështuqë fasada e shtëpisë do ta ruaj kualitetin e saj duke mos lejuar që uji të bie në anësoren e poshtme të dritares të përzihet me pluhurin dhe të kalojë nëpër fasadë që pas vetes në muret e shtëpisë do ta lërë një vijë të zezë dhe aspak estetike për shtëpinë tuaj.

Pikore të jashtme ( Fensterbank) Pikore të jashtme ( Fensterbank) Pikore të jashtme ( Fensterbank) Pikore të jashtme ( Fensterbank) Pikore të jashtme ( Fensterbank) Pikore të jashtme ( Fensterbank) Pikore të jashtme ( Fensterbank) Pikore të jashtme ( Fensterbank) Pikore të jashtme ( Fensterbank) Pikore të jashtme ( Fensterbank) Pikore të jashtme ( Fensterbank)
Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri