Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Roleta të modeleve të ndryshme plastike dhe nga alumini

Muri Plast ju ofron roleta moderne të llojeve të ndryshme nga plastika, alumini dhe sistemi zvicerian zhalozi Raffstore Z 90. Këto roleta mund të bëhen me porosi dhe me disa modele. Roletat mund të funksinojnë në disa mënyra si: me hapje të thjeshtë me shirit, me hapje mekanike me shkop, me hapje elektrike me motor ( ndërprerës, telekomand dhe cenzor ) varësisht nga kërkesa e klientit. Ndërsa për dritaret që janë të montuara dhe që mundë të jenë edhe të drurit posedojm roleta ku kutia vendoset në anën e jashtme të dritares dhe mund të jenë të llojeve të ndryshme. Më poshtë kemi paraqitur edhe disa fotografi referuese të roletave të cilat ju ofrojmë.

Pamje të roletave

Roleta zviceriane Zhalozi Raffstore Z 90 Roleta zviceriane Zhalozi Raffstore Z 90 Roleta zviceriane Zhalozi Raffstore Z 90 Roleta zviceriane Zhalozi Raffstore Z 90 Roleta zviceriane Zhalozi Raffstore Z 90 Roleta zviceriane Zhalozi Raffstore Z 90 Roleta zviceriane Zhalozi Raffstore Z 90 Roleta zviceriane Zhalozi Raffstore Z 90 Roleta zviceriane Zhalozi Raffstore Z 90 Roleta ngjyrë e bardhë Disa prej llojeve të funksionimit të roletave, si mekanike elektrike dhe cenzor të ndryshëm Funksionimi i roletës me anë të ndërprerësit Funksionimi i roletës me anë të shiritit Funksionimi i roletës me anë të shkopit në mënyrë mekanike Funksionimi i roletës me anë të telekomandës, gjatësë cilës me një telekomandë mundë të funksionojnë deri në 14 roleta Pamje nga roletat e montuara nga Muri Plast Roleta te montuara me kuti jasht dritares Roletë e aluminit Roletë me kuti jasht dritares Pamje nga roletat e montuara nga Muri Plast Roleta Roletë me kuti jashtë dritares Pamje nga roletat e montuara Pamje nga roletat e montuara nga Muri Plast Roleta në ekspozitë Pamje nga roletat e montuara nga Muri Plast Roleta në ekspozitë Roletë mbi dritare e izoluar me styropor Roletë harkore e cila montohet jashtë dritares Roletë këndore e cila montohet jashtë dritares
Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri