Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Fabrika për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika Muri Plast Bukosh


Muri Plast Bukosh  19.08.1999

 

 

Muri Plast në Bukosh të Therandës (Suharekës) me një traditë dhe profesionalizëm, me staf të gjerë dhe të kualifikuar, me një kapacitet rreth 680 m2  dhe teknologji të avancuar të sistemit Evropian merret me prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika të të gjitha llojeve dhe dimensioneve, si dyer rrëshqitëse (schiebetur, hebeschiebetur)  dyer paluese (harmonike) etj. ku me lëndën e parë furnizohet nga firma e njohur gjermane aluplast me seli në ( Karlsruhe Gjermani ) të trashësisë 7 cm, 8 cm dhe 8.5 cm ngjyrë e Bardhë, Antracid dhe ngjyrë Kafe emitim druri.
Prodhojmë rroleta të plastikës të aluminit dhe sistemin zvicerian Zhalozi Raffstore Z 90 të cilat mund të funksionojnë me hapje të thjesht me shirit, me hapje mekanike me shkop, me hapje elektrike me motor (ndërprerës apo telekomand dhe cenzor )  varësisht nga kerkesa e klientit, ku kutia e rroletës mundë të jetë mbrenda dhe jashtë dritares. Prodhojmë  xhamin termopan me dy dhe tre xhama termoizolues, xhami mundë të jetë LOW-E dhe 4 Stinorë rezistent ndaj temperaturave dhe rrezeve të diellit te mbushur me gas (Argon).
Bëjmë lakimin e profilit në mënyrë  harkore ( qemere ) të dimensioneve të ndryshme. Bëjmë montimin e dyerve të dhomave të drurit të importuara nga Gjermania dhe mundë të bëni përzgjedhje të ndryshme në ekspozitat tona.
Ndërmarja jonë bazohet në parime të rrepta që kanë të bëjnë me cilësinë dhe përgjegjësinë ndaj klientit, këto parime kanë mundësuar që suksesi ynë të jetë i madh dhe klientët të jenë të kënaqur gjithmonë.
Stafi ynë është mjaft i specializuar në kët lami dhe zbaton një përvoj 15 vjeqare, ku në tregun tonë gjithmon sjell risi dhe inovacione të ndryshme të tregut perendimore.
Ndërsa në rast nevoje për ndonjë problem eventual ekipi jonë i servisit do të intervenoj menjëher për evitimin e problemit, sepse tek ne respektohet garancioni 10 vjeqar dhe gjithqka përfshihet në kontrat e cila me pranimin e punëve nënshkruhet mes dy palëve kontraktuese. Falë seriozitetit dhe perkushtimit ndaj punës tek ne nuk mungon kualiteti dhe cilësia sepse në fabrikën tonë prodhohen të gjitha elementet që e kompletojnë një Derë apo Dritare prandaj japim garancion 10 vjeqar për punët tona... Dhuroni shtëpis suaj dhuratën më të mirë, sepse shtëpia ndërtohet vetëm njëher prandaj meriton cilësi dhe kualitet evropian...Ju Faleminderit Muri Plast Bukosh.

Disa specifika te profilit

aluplast 8cm, 3 goma mbyllese, 6 fusha termike aluplast 7cm, 2 goma mbyllese 5 fusha termike aluplast 8cm me 3 xhama termoizolues Muri Plast Bukosh aluplast
Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri