Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Shërbime dhe angazhim profesional nga Muri Plast

Muri Plast është përkushtuar që vazhdimisht të ju ofroj shërbime cilësore dhe profesionale në fushën e përgjegjësisë dhe kujdesit ndaj klientëve, andaj ne kemi bërë çmos që vazhdimisht ta rrisim nivelin e shërbimeve profesionale ndaj konsumatorëve.

Ne ofrojmë shërbime të ndryshme ndër të cilat bëjnë pjesë:

  • Transporti dhe montimi falas
  • Servisimi dhe mbikëqyrja sipas rregulloreve
  • Garancioni 10 vjeçar
  • Intervenim i shpejtë në rast të paraqitjes së problemeve
  • Flagyl price per pill

Po ashtu në kontratë përfshihet edhe garancioni i punimeve ku kjo firmë jep garancion 10 vjeçar për çdo problem eventual. Për çdo problem mjafton vetëm një telefonat dhe ne do të jemi menjëherë aty për ta evituar problemin.

Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri