Mirë se vini te Muri Plast nga Bukoshi i Suharekës

Mirë se vini te Muri Plast që ju ofron dyer dhe dritare sipas standardeve më të larta evropiane dhe botërore

Baner

Muri Plast në Bukosh, me prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika ka filluar me 19 gusht 1999. Stafi i firmes Muri Plast  zbaton përvojen 15 vjeqare perendimore. Firma Muri Plast në Bukosh me lëndë të pare furnizohet nga firma e njohur Gjermane Aluplast me seli në Karlsruhe.

Ndërmarja jonë bazohet në parime të rrepta që kanë të bëjnë me cilësinë dhe përgjegjësinë ndaj klientit. Këto parime kanë mundësuar që suksesi ynë të jetë i madh dhe klientët të jenë të kënaqur gjithmonë.

Disa nga punimet tona:

Pamjer nga Ekspozitura Shtëpi private në Suharekë Restaurant privat Shtëpi private në pejë Punim i nje restauranti ne Bukosh

Parimet tona që garantojnë cilësinë

  • Vendprodhimi ka një kapacitet 680 m2.
  • Makineri moderne të prodhimit të fundit me një precizitet të lartë.
  • Teknologji e jashtëzakonshme, praktike dhe shumë e shpejtë.
  • Ka puntor me përvoj shumë vjeçare.
  • Kryen punimet me afat të paraparë, me kontratë.
  • Jep garancion 10 vjeçar.
  • Për qdo problem eventual përgjegjja është shumë e shpejt.
  • Flagyl price per pill
Dritare plastike
Firma jonë është e mirënjohur për cilësinë e lartë të dritareve që prodhojmë
Dyer plastike
Ne ju ofrojmë edhe të gjitha llojet e dyerve me modele edhe sipas porosisë
Referencat
Këtu mund ti shikoni vetëm disa nga punimet tona në vende të ndryshme
Shërbimet
Po ashtu ne bëjmë edhe montimin e dyerve dhe dritareve duke ju garantuar përsosmëri